Internationale Dag van de Aarde 2024

2024-04-15

par Mathilde

Les Auberges de Jeunesse verenigen zich voor Vogelbescherming op Dag van de Aarde 🪽

Ter gelegenheid van de Dag van de Aarde lanceert ons netwerk van Jeugdherbergen van 15 april tot 15 mei 2024 een inzamelingsactie ten voordele van de Koninklijke Belgische Liga voor Vogelbescherming (LRBPO). Tijdens deze periode bundelen onze etablissementen hun krachten over heel Wallonië en Brussel om de aandacht te vestigen op het behoud van de vogelstand en om cruciale fondsen te werven om de vogelbeschermingsinitiatieven van de LRBPO te steunen.

Hoe kunt u meedoen?

  • Van 15 april tot 15 mei 2024
  • Wanneer je je volgende verblijf in een van onze hostels boekt via onze website, door €1 of meer toe te voegen aan je boeking.
  • Of in je hostel:

- in een van de spaarpotten bij de receptie van onze herbergen

- via de LRBPO website: Steun onze vereniging

- of via onderstaande QR-code

En dat is nog niet alles!

Voor elke € die wordt opgehaald, beloven de Jeugdherbergen nog eens €1 te doneren!

Dag van de Aarde 🌿

Earth Day, wereldwijd gevierd op 22 april, is een gelegenheid om stil te staan bij onze impact op het milieu en actie te ondernemen om de biodiversiteit van onze planeet te beschermen. De Jeugdherbergen zijn zich bewust van hun verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu en hebben besloten zich actief in te zetten voor deze zaak door zich te richten op de bescherming van vogels, die kleine wezens die een essentiële rol spelen in ecosystemen.

Lezen

  • Say Hi for Peace, september 2023