Goede redenen om in een hostel te slapen

 • Kom zoals je bent

  Er is geen leeftijdsgrens in onze hostels! Iedereen is welkom.

  En het maakt niet uit hoe je reist. Met je gezin, in een groep of alleen, je vindt altijd wel iets wat bij je past: tweepersoonskamers, familiekamers, privékamers en gedeelde kamers.

 • Minder betalen om meer te genieten

  Slapen in onze Jeugdherbergen is de beste manier om economisch en ecologisch te reizen:

  • Beddengoed en ontbijt zijn inbegrepen. Na een goede nachtrust kun je de dag beginnen met een ontbijtbuffet met verse, lokale en verantwoorde producten.
  • Al onze Jeugdherbergen hebben een gemeenschappelijke keuken: ideaal om broodjes te maken, soep op te warmen of een maaltijd te bereiden om te delen met andere reizigers.
  • Gratis internettoegang en Wi-Fi zijn beschikbaar in al onze hostels.

  Wil je van nog meer voordelen genieten? Word lid!

  Deze kaart biedt je 10% korting op je overnachtingen, promoties bij onze lokale partners en is 1 jaar geldig in het hele netwerk van Hostelling International.

 • Natuur of stad, jij beslist

  Zin om te trillen op het pulserende ritme van de stad?

  Slaap aan de voet van het belfort in Bergen, bezoek de beroemde musea van Brussel, het erfgoed van Doornik dat op de Unesco-lijst staat, dwaal door het zwarte land van Charleroi of geniet van de specialiteiten en beroemde festivals van Luik!

  Behoefte aan frisse lucht midden in de natuur?

  Lunch voor het kasteel van Godefroid in Bouillon, wandel of fiets langs de Maas in Namen of verdwaal in de sublieme Ardennen bij Champlon en Malmedy.

  Het kan allemaal in de Jeugdherbergen Wallonië-Brussel, dankzij hun unieke en uitzonderlijke ligging.

 • Ruimtes speciaal voor jou gem

  Maak gebruik van onze gemeenschappelijke ruimtes om te ontspannen, te lezen, een potje tafelvoetbal of biljart te spelen of een drankje te drinken op het terras.

  We hebben ook speciale ruimtes en vergaderzalen voor revisie, workshops en seminars.

 • Een team tot uw dienst

  Heb je een vraag, een tip of een behoefte? Je kunt op ons team rekenen om je reis nog spannender te maken en de beste deals van het moment met je te delen. Je zult je meteen thuis voelen.

  Zijn jullie met veel? Geweldig, onze animators zullen met plezier activiteiten organiseren om je verblijf nog aangenamer te maken.