Goede redenen om in een hostel te slapen

 • Zachte prijzen!

  In een hostel logeren is dé ideale oplossing voor wie goedkoop wil reizen! Onze prijzen beginnen vanaf €22 per persoon per nacht, inclusief lakens en ontbijt én toegang tot alle voorzieningen van het hostel.

  Dus ook met een beperkt budget kun je Brussel en Wallonië komen verkennen!

 • Overal gratis wifi

  In al onze hostels heb je overal gratis wifi. Dat heb je immers nodig om in contact te blijven met de rest van de wereld én om het vervolg van je vakantie te plannen!

 • Samen delen!

  In elk hostel hangt er sfeer én delen we graag! Je deelt tips aan de receptie of met iemand in de bar. Je deelt je kamer (of niet). Je deelt een gezellig moment met een stel Brazilianen aan het ontbijt. In een hostel kan het allemaal!

 • Leuke ontmoetingen

  Of je nu voor een privékamer of een gedeelde kamer kiest, in een hostel maak je gegarandeerd contact met andere reizigers!

  Je ontbijt samen met een groep Brazilianen, je trekt de stad in met dat Franse meisje van bij het inchecken, je gaat samen met je kamergenoten naar een optreden in het hostel ... In een hostel ontmoet je de hele wereld!

 • Toffe medewerkers

  Onze medewerkers staan altijd klaar om je te verwelkomen, te trakteren op interessante tips en je verblijf extra schwung te geven!

  Ons personeel bestaat uit personen met de meest uiteenlopende achtergronden en van diverse nationaliteiten en religies. Allemaal koesteren ze dezelfde passie voor reizen en hun streek.

 • De sfeer!

  Een van de allergrootste verschillen met een hotel? De sfeer!

  Bij ons voelt iedereen zich op zijn gemak en kom je gewoon zoals je bent. Elke dag is de sfeer anders, want we hebben steeds weer andere gasten over de vloer! Van lekker rustig en relaxed tot feestelijk en swingend muzikaal ... Je weet nooit wie je allemaal zult tegenkomen. Dat maakt je reis juist zo interessant!

 • Milieuvriendelijk!

  Wij zijn er fier op dat je bij ons ecologisch verantwoord kunt reizen! Al onze hostels hebben het Green Key-label en zetten zich elke dag in om de juiste keuzes te maken met respect voor mens en milieu. 

 • Keuken beschikbaar!

  Nog een slimme truc om te reizen met een beperkt budget! In al onze hostels heb je toegang tot een gemeenschappelijke keuken, waar je zelf je potje kunt koken of een lunchpakket kunt klaarmaken. Er is zelfs een koelkast beschikbaar om je eten in te bewaren. Bovendien ontmoet je tijdens het koken weer andere gasten!

 • Veilig en proper

  Er is heel wat veranderd in onze hostels sinds 1933! Alles is een stuk professioneler geworden. Tegenwoordig zijn hostels comfortabel, veilig en vooral een superleuke ervaring.